کارآفرینی روستایی

کارآفرینی روستایی

کارآفرین روستایی پیوندی بین فضای اشتغال روستایی و شهری است. البته کارآفرینی به هر شکلی که باشد منجی عصر جدید است. در واقع با گسترش جمعیت کشورهای مختلف، نیاز به کار در صدر فهرست نیازهای اساسی انسان قرار گرفته است. علاوه بر این فضای روستا برای اشتغال زایی امکانات بسیار زیادی دارد. با این حال متاسفانه بسیاری از روستاییان در جستجوی کار به شهرها مهاجرت می‌کنند.

از آنجایی که این مسئله به دغدغه بسیاری از مسئولین تبدیل شده است؛ کارآفرینی روستایی کلید آینده مردم روستا و شهر است. در این مطلب تلاش کرده‌ایم تا شما را با اقسام کارآفرینی روستایی و همچنین مزایای آن آشنا کنیم.

کارآفرینی روستایی چیست؟

در واقع به طور کلی به ایجاد فرصت‌های شغلی در یک جامعه کارآفرینی می‌گویند. کارآفرینی روستایی عبارتی با مفهوم ایجاد فضای اشتغال و همچنین بهره‌برداری از امکانات روستا به شکل صحیح است. به طور مثال روستاییان مراتع مناسبی از نظر طبیعی دارند؛ اما معمولاً فکر کمتر کسی به استفاده قانونی از این منابع می‌رسد.

کارآفرینان روستایی به همین منظور در بخش‌های مختلف روستا و با توجه به توانایی ساکنین اشتغال زایی ایجاد می‌کنند. با شروع کارآفرینی روستایی، مردم در جریان کار و تلاش قرار گرفته و از نهایت پتانسیل خود برای برتری در این بازار رقابتی استفاده خواهند کرد.

کارآفرینی روستایی چیست؟

البته بهتر است که کارفرمایان حتماً معیارهایی را برای استخدام کارمندان خود در نظر بگیرند. تا خسارت زیادی در قبال حفظ یک نیرو حتی در صورت ارائه خدمات به صورت نامناسب را ندهند.

نقش همسفراول در کارآفرینی روستایی

همسفر اول به عنوان ارائه دهنده خدمات مشاوره کسب و کار نقش مهمی در راه‌اندازی کارآفرینی روستایی در داخل کشور و همچنین مدیریت برنامه‌ریزی‌های کارآفرینان دارد. همچنین همسفراول یکی از برترین کلینیک کسب و کار ها در بخش روستایی است.

در واقع هر فردی پیش از اینکه به یک کارآفرین تبدیل شود؛ فرزند والد یا همسر بوده است. به همین خاطر پرسنل معمولا جایگاه کارکنان خود را به خوبی میشناسند و از مجموعه همسفر اول برای تامین نقشه کاری خود کمک می‌گیرند‌‌. از دیگر خدمات مجموعه همسفر اول می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • ارائه خدمات مشاوره

کارشناسان همسفر اول با داشتن دانش بالایی در زمینه راه‌اندازی مشاغل جدید، آماده ارائه مشاوره به متقاضیان و کارفرمایان هستند. در واقع نقش اصلی موسسه همسفر اول آشکار کردن مسیر راه برای کارفرمایان از طریق ارائه مشاوره‌های پی در پی است.

بنابراین چنانچه شما تمایل دارید؛ با مجموعه ما در این زمینه همکاری کنید؛ می‌توانید با تیم همسفر اول به صورت تلفنی یا حضوری ارتباط بگیرید.

  • طراحی بیزینس پلن

نقطه شروع حرکت و فعالیت کارآفرینی، طراحی یک بیزینس پلن حرفه‌ای برای رقابت سالم با رقبا در طی مسیر راه‌اندازی کسب و کار است. بنابراین مجموعه همسفر اول با طراحی بیزینس پلن اختصاصی برای کارفرمایان، آنها را از همان ابتدا به سمت جایگاه درست هدایت می‌کند.مهمترین نکته برای طراحی بیزینس پلن مقایسه مزایای رقابتی کسب و کار خود با دیگر رقیبان است.

  • همراهی کارفرمایان طی مسیر

مجموعه همسفر اول حتی پس از طراحی بیزینس پلن کارفرمایان را تا زمان رسیدن به سرمقصد مورد نظر همراهی خواهد کرد. از همین جهت واگذاری بیزینس شما به مجموعه همسر اول یک انتخاب آینده‌ساز خواهد بود.

مزایای راه‌اندازی کسب‌وکار در روستا

راه‌اندازی یک کسب و کار در روستا ممکن است مزایای بسیار زیادی داشته باشد. با این حال نمی‌توان از خسارات اقتصادی در مقابل مزایای یک کار چشم پوشی کرد.

در صورتی که شما هم تصمیم به شرکت در فعالیت کارآفرینی یا همچنین راه‌اندازی یک کسب و کار را دارید؛ باید مزایا و معایب کار را به طور کامل بررسی کنید. در صورتی که احساس کردید مزایای کار بیشتر از معایب آن است؛ می‌توانید در اولین فرصت نسبت به شروع کسب و کار شخصی خود اقدام کنید. در ادامه به مزایای راه‌اندازی کسب و کار در روستاها اشاره کرده‌ایم:

  • منابع طبیعی

روستاها سرشار از منابع و نعمت‌های طبیعی برای شروع و راه‌اندازی یک کسب و کار حرفه‌ای هستند. به طور مثال از جمله مشاغل روستایی می‌توانیم به پرورش ماهی در استخرهای آب سرد اشاره کنیم.

البته مشاغل زیادی در قالب کارآفرینی روستایی قابل انجام هستند که به طور کلی می‌توان آنها را به مشاغل پرورش دام یا استفاده از منابع روستایی تقسیم کرد. بنابراین با وجود منابع طبیعی در روستا، فرصت‌های شغلی زیادی قابل انجام هستند و بهتر است به هیچ وجه این فرصت‌ها را به عنوان یک کارآفرین از دست ندهید.

  • نیروی کار فراوان

در روستا نیروی کار به تعداد بسیار زیادی وجود دارد. به همین خاطر معمولا مردم روستا به جهت پیدا کردن شغل به دنبال زندگی شهری می‌روند. اما اگر کارآفرینان اقدام به اشتغال زایی در فضای روستا کنند؛ دیگر این مشکل وجود نخواهد داشت. بنابراین بدون توجه به تقاضا برای کار در شهر، به فضای روستا ورود پیدا کرده و نیروی کار خود را از آنجا تامین کنید.

  • تجهیزات ارزان

اغلب اوقات مشاغل روستایی نیاز به تجهیزات گران قیمتی ندارند. در واقع در دل طبیعت روستا تجهیزات بسیار زیادی در دسترس آن‌ها قرار گرفته‌اند. شما می‌توانید با ارزان‌ترین تجهیزات کار خود را آغاز کنید و به مرور زمان آنها را توسعه دهید.

پیام بگذارید

کلیه فیلدهای مشخص شده با ستاره (*) الزامی است

X